Apartmani na Kopaoniku u blizini staza: Žuta dunja

Planinski centar Kopaonik predstavlja jednu od najpoznatijih turističkih destinacija u Srbiji, i privlači veliki broj turista tokom cele godine. Naročito je popularan tokom zimske sezone zbog svojih skijaških staza. Ukoliko planirate odmor na Kopaoniku i uživanje u zimskim sportovima, odabir apartmana blizu staza je jedan od najvažnijih faktora za udobnost i praktičnost tokom boravka. U ovom tekstu, fokusiraćemo se na apartmane Žuta dunja koji se nalaze na stazi Treska, i šta ih čini idealnim izborom za vaš odmor na Kopaoniku.

Žičara Treska – apartmani Žuta dunja

Apartmani Žuta dunja su smešteni na stazi Treska, jednoj od najdužih staza na Kopaoniku. Ukoliko se odlučite za boravak u ovim apartmanima, vaša skijaška avantura će početi bukvalno ispred vaših vrata. Nakon uživanja u skijanju, moći ćete da se vratite u topao i udoban apartman u kojem vas očekuje čaj i miris sveže pripremljenih kolača.

Pronađite najpovoljniji smeštaj

Apartmani Žuta dunja nude moderno uređene sobe sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom, TV-om i besplatnim Wi-Fi internetom. Za one koji žele da se opuste nakon napornog dana skijanja, tu je i spa centar koji obuhvata saunu i đakuzi.Ono što posebno izdvaja apartmane Žuta dunja jeste predivan pogled na planinu i okolne prirodne lepote. Ovi apartmani se nalaze u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Kopaonik, što vam omogućava da istražujete prirodu i uživate u svežem planinskom vazduhu.

Pored toga, gosti koji odsednu u apartmanima Žuta dunja mogu da uživaju u svim pogodnostima koje Kopaonik nudi, uključujući različite restorane, barove i prodavnice u neposrednoj blizini.

Za one koji dolaze kolima, apartmani Žuta dunja imaju obezbeđen privatni parking koji je uključen u cenu smeštaja.

Zaključak je da su apartmani Žuta dunja idealan izbor za sve koji žele da provedu svoj odmor na Kopaoniku, a da pritom imaju pristup skijaškim stazama koje se nalaze bukvalno ispred njihovih vrata. Uz to, predivan pogled na planinu i okolne prirodne lepote, spa centar, kompletno opremljenu kuhinju i privatni parking, učiniće vaš boravak na Kopaoniku nezaboravnim.