Poklon od 30$ – Airbnb bookirajte i uštedite

Airbnb je moj omiljeni sajt za bookiranje smeštaja: apartman, vila, čitava kuća ili pak samo privatna soba. Airbnb u ponudi ima i luksuzne vile i smeštaj za više nego pristojnu cenu. Ovo je vrlo pouzdan sajt sa jasnim pravilima i svi moraju da se pridržavaju tih pravila (samo ih prvo treba pročitati zar ne 🙂 ) Airbnb vam nudi 30$ (u obliku kupona koje možete da potrošite samo na Airbnb!) za vašu sledeću rezervaciju, čak iako ne koristite Airbnb prvi put. Kako? Pratite uputstvo koje smo napisali za vas.

Ako vas jednostavno zanima da dobijete 30$ za vaše sledeće putovanje kliknite ovde, ali ako želite da naučite više o kuponima na Airbnb nastavite da čitate dalje.

Sad ono što obično ide malim slovima. Airbnb ne poklanja uvek 30$ za vašu rezervaciju. Poklon kupon (po mom iskustvu) je obično od 25$ do 40$. Koje pravilo se krije iza ovoga meni nije poznato a najverovatnije je da Airbnb random dodeljuje ove kupone. No instrukcije za dobijanje kupona su standardne i nepromenljive.

Kako da dobijete poklon vaučer za Airbnb

  • Kliknite ovde da dobijete poklon i uštedite 30$, videćete sliku ispod.
Airbnb free credit sign up intro
Poklon kupon Airbnb
  • Kliknite na dugme Sing up to claim your credit i prijavite se sa jednom od ponuđenih opcija (Facebook, Google account ili sa svojim mailom)
Airbnb free credit sign up
Prijava na Airbnb
  • Ako već imate nalog na Airbnb ne možete da se logujte sa Facebook nalogom opet i ostvarite poklon kredit od 30$! Već morate da otvorite novi Google account ili da koristite neki drugi mail da biste dobili na poklon 30$ kredita za rentiranje na Airbnb-u.
  • Kada ste se rigistrovali popunite i autentifikujte vaš profil na Airbnb-u i počnite da tražite smeštaj za vaše sledeće putovanje.

Kako da iskoristite vaš kredit na Airbnb-u

Ovo je vrlo jednostavno, ali imajte na umu da poklon kupon od 30$ važi samo prvi put kada rezervište smeštaj. Zato vam preporučujemo da napravite novi nalog na Airbnb. Ukupna cena za rezervisani smeštaj mora da bude veća od 75$. Znači ako bookirate smeštaj i vrednost rezervacije je veća od 75$ popust od 30$ će automatski da se primeni i ukupna cena rezervacije će biti manja za 30$.

Ne postoji neki code (zbir cifara i slova) koji morate negde da unesete već se popust automatski primenjuje.

Šta mi imamo od Airbnb poklona

Prvi put kada rezervište smeštaj i ostvarite popust od 30$ mi dobijamo 15$ (takođe samo jednom). Ovo je win win situacija pa zašto ne biste probali?