Tasos – Limenas: Vila Roxani, utisci iz prve ruke

Vila Roxani se nalazi u novom delu Tasosa. Vrlo je blizu glavne raskrsnice koja vodi na istok ka plaži Makriamos i poznatim selima Panagia i Potamia i na zapad ka ravničarskom delu ostrva gde se nalaze brojne “skale”. I to je glavna mana ove vile. Vila Roxani je udaljena od centra Limenasa nekih kilometar do 1,5 kilometara. Pa ako želite da se prošetate po centru Limenasa, a trebalo bi jer to jedan vrlo simpatični gradić, ostaje vam da idete peške pored plaže ili da idete kolima pa da tražite parking. Mi vam predlažemo ovu prvu opciju! Samo mali deo puta nije osvetljen, a i šetnja pored mora je vrlo prijatna u večenjim satima.

Mi smo u Vili Roxani bili 2015. godine i to sa bebom od oko 6 meseci. Apartmani su bili vrlo čisti, mislim da su se čistili na 3 dana, i nameštaj je bio funkcionalan i relativno nov. Jedini “problem” koji smo imali a vezano je bilo za bebu je taj što tada nije postojao krevetac za bebu. Poneste svoj i problem je rešen. Mi smo bili smešteni u apartmanima na prizemlju. Oni se nalaze sa suprotne strane od glavnog puta i imaju direktan izlazak na baštu. Bašta je solidno velika (recimo 10 x 5 m) i sasvim je dovoljna da deca trčkaraju i igraju se na njoj. U prizmelju postoje dva apartmana (i mislim jedan studio u prolazu sa desne srane vile) koja su idelani za decu. Veličine su nešto ispod 50 m², bar se meni tako čini, i solidno su prostrani (pogledajte slike pa procenite sami). Sasvim su dovoljni za porodice sa dva ili tri deteta. Izolovani ste od glavnog puta pa možete slobodno da pustite dete da trčkara  u bašti ispred apartmana. Od komšija ste odvojenim pregradom od lexana ali ste manje više “osuđeni” na svakodnevno viđanje i komunikaciju sa komšijama.

Kopaonik apartman izdavanje

U apartmanima postoji spavaća soba sa dva spojena singl kreveta, ormanom a na prozorima su postavljene roletne i komarnici. Kihinja sa dnevnim boravkom je odvojena i i njoj se nalazi krevet za sedenje i pomoćni krevet za spavanje dok se televizor nalazi u spavaćoj sobi. Kupatilo je novo i čisto. Najbolje u ovim apartmanima je što imate mir i tišinu u večernjim satima.

Vila Roxani cene

Cene u Vili Roxani variraju iz godine u godinu i meseca u mesec. Godine 2015. u drugoj polovini avgusta cene su bile oko 45 evra a 2017 u drugoj polovini avgusta cene su skočile na 75 evra. Ove cene su po apartmanu za noć. Za konkretne cene najbolje je da kontaktirate osoblje Vile Roxani i tako dođete do ažurnih podataka. Internet i korišćenje klime su uključene u ovu cenu.

Vila Roxani osoblje

Od osoblja u Vili Roxani smo upoznali jedino vlasnika. Vlasnik, George Mniamos – zvani Đorđe, je ostavio baš pozitivan utisak na nas. Kao i većina Grka voli da odmara posle podne i ako vam treba lako ćete ga naći u sobici pored recepcije. Čovek je maksimalno opušten i ako vam nešto zatreba, ako mu nije veliko cimanje 🙂 , pomoći će vam sigurno. Kao što sam već rekao mi smo bili sa bebom i zatrebala nam je mašina za veš. Bez ikakvog problema ili nadoknade Đorđe nam je dozvolio da koristimo mašinu za veš.

Vila Roxani slike

Evo i par slika apartmana u kome smo mi bili smešteni pa procenite samo da li vam odgovara ova vila.

Sve u svemu topla preporuka za Vilu Roxani i letovanje na Tasosu.