Državni posao na moru

Sada već kultna serija Državni posao je započela emitovanje četvrtog serijala. I tu ne bi bilo ništa čudno sem toga da su junaci Čvarkov, Torbica i Biškić napustili svoje arhivatorsko gnezdo i otišli na letovanje u Grčku, preko firme naravno. Predhodna sezona se završila priličnim loše za junake serije Državni posao. Naime sva trojica su završili u zatvoru zbog nekih “sitnih” nepravilnosti tokom javne nabavke kompjuterske opreme u preduzeću. Da stvar bude još gora po njih Kornjača Rade se dokopao zlatnika Lazara Malinačkog… Šta još može da krene naopako po Čvarkova, Torbicu i Boškića?

Četvrti serijal započinje epizodom o Privatnom poslu. Boškić ima svojevrstan košmar i budi se apartmanu na grčkom moru. Vreme je da saznamo šta su Čvarkov i ostali arhivatori radili prošlog leta 🙂 Kao nagrada za “lojalnost” formi direktor ih šalje na more o trošku firme, preko kumove agencije. Dva obroka, inostrane dnevnice pa ko ne bi oprostio par dana provedenih u zatvoru.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Torbica, naravno, pronalzi svoje rođake. Boškić sreće devojku svojih snova a Čvarkov jednostavno uživa u svemu. Na kraju se ipak sve vraća na svoje i Boškić, Torbica i Čvarkov se vraćaju na svoje radno mesto u stilu nedavnih migracija na našem području.

Ali što bi Čvarkov rekao:

Vidiš sine moj ovo je život. Slano more, sunce, uživanje. La vita e’lopfta. Ili što bi Grci rekli. “Jasas, efharistopuli sanganaki”

Pogledajte epizode državnog posla koje govore o provodu arhivatora na grčkom moru.