Prirodni porođaj uz pomoć delfina

Porođaj u vodi, Dorina Rosin je rešila da ovaj načinin prirodnog porođaja podigne na viši nivo.

Ona i njen suprug Maika Suneagle žive i rade na Havijima. Pa nije baš da rade od 9 do 17h već vode neku vrstu duhovnog centra za lečenje raznoraznih bolesti. Ono što je bitno je to da su rešili da Dorina porodi u Pacifičkom okeanu okružena delfinima.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Dorina je u 9 mesecu trudnoće i relativno skoro je učestvovala u ceremoniji sa delfinima. Na videu ispod vidi se kako njen suprug roni i pliva sa delfinima dok ona pliva pored drugog delfina.

Ovaj par je rešio da ovekoviči srećni događaj, i da pritom zaradi nešto novca, tako što će da učestvuju u snimanju dokumentarca britanskog režisera Katie Pipera.

Zanimljivo je to da porođaj sa delfinima kao babicama dobija na popularnosti. Da sve ovo nosi određni rizik ne treba ni da pričamo o tome ali ovaj par siguran da će sve proći OK.

Dorina ima neverovatno poverenje u moć Majke Zemlje i sigurna je da će da ih u tom srećnom trenutku vodi na pravi i siguran način. Evo šta je napisala na svom sajtu.

I invite you to experience yourself as a part of the earth and to remember your love. Let us meet the treasures together that the earth provides for us – security, protection, trust, calm, strong roots, joy, strength, beingness, deep lust, and a lot more. Thus we find trust in the natural rhythms of becoming and passing, birth and death.