Putovanje na Tajland – predlažemo Sabai Travel

SABAI TRAVEL je poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana je za putovanja isključivo na Tajland. Bilo koju vrstu putovanja: individualna, grupna, poslovna, tematska privatna (venčanje, medeni mesec) moguće je organizovati preko agencije sabaitravel.rs.

Sabai Travel ponuda

Tajland grupni aranžmani su im zanimljivi i povoljni. Potražite više informacija na njihovom sajtu i imajte na umu da nije neobično da imaju ponude gde se cena kreće ispod 1000e. No za standardne ponude, tokom sezone putuovanja na Tajland, se kreću oko 1200e. Dužina ostanka za grupna putovanja varira od 7 do 16 dana, pa proverite i pronađite šta Vama najviše odgovara. Zanimljivo je da cena ne zavisi od dužine ostanka već od drugih uslova putovanja. Tako recimo Bangkok – Phuket – Krabi košta oko 1300e za 16 dana dok samo Phuket za 7 dana košta oko 1150 (Ovo su okvirne cene iz 2018. godine, za konkretne se informišite na njihovom sajtu u odeljku za grupna putovanja).

TO Raška, destinacija Kopaonik

Tajland individualni aranžmani su verovatno najbolji način da upoznate Tajland i da putovanje u potpunosti prilagodite važim željama i interesovanjima. Naravno ova putovanja su skuplja ali je i ugođaj neminovni veći… Posetite tajlandska ostrva Koh Lipe, Koh Jum, Koh Samui, Bali i druge rajske lokacije!

Tajland specijalne ponude. Sabai Travel skoro uvek ima specijalne ponude za svoje putnike. Pratite njihov twitter, face book i instagrama da biste bili blagovremeno obavešteni.

Tajland ekskurzije

Ako ste već stigli na Tajland onda bi bilo šteta da se ne upoznate sa ovom predivnom destinacijom. I ovde vam Sabai priskače u pomoć. Oni u svojoj ponudi imaju preko trideset ekskurzija i siguran sam da ćete ovde pronaći nešto što vas zanima. Cene ekskurzija se kreću od oko 30e pa do 200e. Najjeftinije ekskurzije su jahanje slonova (aktivnost od par sati) dok neke ekskurzije traju u po više dana. Krstarenja i oblasci ostrva su skuplja i duže traju.

Bonus: Tajland najlepše plaže.


Creative Commons – image, by Shan Ambrose / flickr.com