Thai cooking class i prezentacija Tajlanda u organizaciji Sabai Travel-a

Sabai travel nastavlja sa  da nas upoznaje i prezentuje nam Tajland na jedan krajnje zanimljiv i orginalan nacin. Dana 24. 08. 2018 u prostorijama “Share Square” u Beogradu u ulici Koče Petrovića 4 (bivša Zagrebačka) je organizovan čas tajlandskog kuvanja.
Dogđaj je počeo lagano sa okupljanjem gostiju i pripremom za prezentaciju agencije Sabai Travel. Sabai Travle radi isključivo putovanja na Tajland i ako vas zanima ova egzotična zemlja onda je Sabai Travel prava adresa za vas. Agencija organizuje individualna i grupna putovanja i kako sami kažu svakoj važoj želji mogu da izađu u susret. Kako se meni čini najveća snaga Sabai Travel-a leži u dobrim vezama na Tajlandu. Naime vlasnica agencije Maja Smiljanić živi i radi na Tajlandu. Na Tajlandu takođe imaju agenciju sa više poslovnica koje se bave incoming turizmom.

Agencija u Srbiji + agencija na Tajlandu = vaše putovanje iz snova

Ekskurzije i izlete koji oni mogu da organizuju za vas su prava stvar. Možete da posetitite ostrva i plaže za koje samo lokalci znaju i da vadite dragulje Tajlanda koji još uvek nisu prepuni turista. Naravno oni mogu da vam organizuju i main stream ekskurzuje ako to želite.

Thai cooking class

I dok su se gosti polako upoznavali sa Tajlandom u kuhinji se užurbano radilo na pripremi za čas kuvanja. Svi gosti (bar oni koji su želeli) su uzeli učešće i prihvatili se seckanja mesa, povrća, voća… Začini i drugi karakteristični sastojci su donešeni sa Tajlanda… Supe i čorbe sa karijem, nudle sa ljutim papričicama u raznoraznim kombinacijama ljutog i slatkog su se kasnije našli kao posluženje za sve prisutne.

Pogledajte i par slika sa ovog zanimljivog događaja.