Aranđelovac smeštaj: apartman Otvoreno polje, iskustva i utisci iz prve ruke

Da bududem potpuno iskren nikada nešto nismo razmišljali da posetimo Aranđelovac. Nekako nisam imao utisak da tamo ima nešto da se vidi, ok znao sam za vodu ali ne puno više. Nas je put manje više slučajno odveo u Aranđelovac. Tokom Prvog maja bilo smo na kraćem putovanju Svilajnac – Čačak pa smo se za usputnu stanicu odlučili za Aranđelovac. Smeštaj smo bookirali preko Airbnb (ako vas zanima kako da dođete do popusta/poklona na sledeći booking preko Airbnb, pročitajte ovaj članak) i Aranđelovac a posebno apartman Otvoreno polje su bili pozitivno iznenađenje.

Apartman Otvoreno polje, gde se nalazi i kontakt

Apartman Otvoreno polje se nalazi u Bukovičkoj banji u Aranđelovcu u istoimenom naselju “Otvoreno polje“. Apartman se nalzi na samo 5 minuta laganog hoda do parka i banje. Parking za automobil je obezbeđen unutar dvorišta a moguće je parkirati i ispred kuće, na trotoaru. U neposrednoj blizini apartmana se nalaze i dve prodavnice (koje i nisu baš najbolje snabdevene ali imaju osnovne potrebštine).

Pronađite najpovoljniji smeštaj
  • Adresa: Pupinova 15, Aranđelovac
  • Telfon: 063 416498

Apartman Otvoreno polje, dobre i loše strane

Apartman Otvoreno polje je klasifikovan sa 4 zveydice, ako se ne varam. I to vam već dovoljno govori o kvelitetu usluge koje ćete da dobijete ako bookirate ovaj smeštaj. Vlasnici su preuredili i renovirali staru kuću i od nje napravili jedan od boljih smeštaja u Aranđelovcu. Glavna korisnička gupa za ovaj smeštaj su porodice sa decom i vlasnici su to jasno imali na umu kada su pripremali ovaj apartman.

Ispred kuće postoji manje dvorište kroz koje prolazite do kuće. Kuća se sastoji iz hodnika, spavaće sobe (postoji još jedna soba koja se trenutno ne izdaje ali imaju u planu i nju da renoviraju), kupatila, dnevnog borovka sa kuhinjom i terasom (iza kuće) iz koje se izlazi u veliki dvorište. Sav (skor sav) nameštaj i tehnika je nov i verovatno skoro sve što vam treba za ugodan ostanak se i nalazi u kući. Spavaća soba ima bračni krevet i jedan singl krevet. U kupatilu se nalazi veš mašina, tuš kabina i bojler. Dnevna soba i kuhinja su sasvim solidno opremeljene. Postoji veliki sto za ručavanje, trosed koji može i da se razvuče a kuhinja je u potpunosti opremljena (šporet sa rernom, frižider, aspirator, mašina za pranje sudova…). Terasa, koja se nalazi iza kuće je prava stvar. Pustite decu u dvorište da se igraju dok vi ispijate kaficu, neprocenjivo. Dvorište je pravljeno za decu i u njemu se nalazi i trambolina i ostale igračke za decu. Postoji mesto za roštilj u ovom dvorištu ali ga mi nismo koristili. Internet je naravno tu i radi sasvim OK.

Par stvari nedostaje a to su fen za kosu (ili ga mi nismo našli), stolica za hranjenje dece i manje neke sitnice.

Vlasnici su vrlo gostoprimljivi i spremni su da vam pomognu u svemu. Siguran sam da sve “probleme” koje imate možete vrlo lako da rešite sa njima.

Apartman Otvoreno polje, slike

Sve u svemu vrlo dobar smeštaj i toplo vam ga preporučujemo. Uživajte!