Ivana Španović slike sa odmora

Sezona za našu najbolju atletičarku, Ivana Španović, se završila i to više nego uspešno. Ivana je najpoznatija u disciplini skok u dalj gde drži i državni rekord od 7,02 metra. Pored toga Ivana Španović drži i nacionalni rekord u trci na 60 metara od 7,31 sekunde (31. januar 2015.) Šta je najvažnije za Iavanu je to da je probila psihološku granicu od 7 metara u skoku u dalj i sada je jedino pitanje kada i za koliko će da pomeri državni rekord.

Ova godina (2015) je bila izuzetno bogata i uspešna za srpsku atletičarku. Nahveći uspesi ove godine su trijumf na Dijamantskoj ligu u Cirihu, medalja na mitingu u Berlinu, ponovljen uspeh sa svetskog prevenstva u Moskvi bronza u Pekingu, prvo mesto sa Evropskog prvenstva u Pragu i mnogi drugi. Za njene navijače ostaje najveći žal za svetskim prvenstvom u pekingu jer je Ivana obećala novu tetovažu za osvojenu prvo mesto, bila je samo tereća 🙂

Sve u svemu vrlo uspešna sezona koja je krunisana uspehom u Berlinu. Ivana je posle Berlina otišla na zaslužen odmor. Ove godine je izabrala Dubai za destinaciju a slike sa instagram naloga nam govore kako i koliko je uživala. Ivana je svoje vreme provodila u Jumairah hotelima kao i Westin Executive Klubu i ostalim luxuznim lokacijama u Dubaiu. Uživajte u slikama!

 

Podsećanja radi Ivana je na predhodnom odmoru bila na Maldivima i posle toga je imala više nego uspešnu sezonu. Kakva će biti sezona 2016 ostaje da vidimo. U međuvremnu evo jedna slika sa Ivaninog odmora sa Maldiva.