Kopaonik resort Sunčani breg – bazen, wellness i [slike]

Resort Sunčani breg je novi smeštaj na Kopaonik. Resort prati razvoj žičare 5 i staze Treska koji zvanično pušteni u rad u decembru 2019. Sunčani breg je tek od zimske sezone 2019/2020 počeo sa ozbiljnijim radom. U početku je sadržaj u resortu bio skroman ali kako meseci proilaze sadržaj postaje sve ozbiljniji pa je tako i u februaru 2021 otvoren potpuno novi beazen i wellnes i spa. Pored toga u sklopu resorta se nalazi restoran sa domaćom kuhinjom a ono što na Kopaoniku često zna da bude veliki problem, parking, ovde je rešeno super pa parkinga ima sasvim dovoljno. Treći glavni benefit dolaska i zimovanja u resortu Sunčani breg je blizina gore pomunete žičare.

Resort Sunčani breg i naselje je još uvek u izgradnji pa se nemojte čuditi ako primetite da neke stvari nisu 100% završene ili da okolo ima nezavršenih objekata. Četiri lamele u resortu su osposobljene da primaju goste. Od toga su prve dve skoro u potpunosti završene (u upotrebi su od 2019. godine) dok su treća i četvrta u upotrebni od 2021. godine.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Smeštaj u resortu Sunčani breg

U resortu postoji oko deset (mislim čak i manje) apartmana koji se izadaju. Drugi apartmani su privatni apartmani koji ljudi koriste za sopstvenu upotrebu. Smeštaj za preporuku u resortu Sunčani breg je apartman Žuta dunja. Apartman je u sklopu druge lamele i kategorisan je sa 3 zvezdice, namenjen je da primi maksimalno 4 osobe sa izdvojenom sobom za spavanje i kuhinjom koja je u potpunosti opremljena za duži ostanak u apartmanu. Internet i kablovska su vam takođe na raspolaganju i samo da napomenem WiFi nije deljen sa drugim apartmanima pa je savim odgovarajući i za rad iz apartmana.

Bazen, welness i spa slike

Nema svrhe da se opisuje kako bazen, wellness i spa izgledaju u resortu pa stoga evo galerije slike koje na najbolji način pokazuju sadržaj.