Prelepa planina Divčibare – zalazak sunca [slike]

Divčibare su u protekloj godini postale omiljena planina za turiste u Srbiji. Blizina Beograda i drugih većih gradova je čini idelanom planinom za posetiti tokom vikenda. Divčibare na povećunu potražnju odgovaraju sa povećanom ponudom smeštaja kao i drugih turističkih zanimljivostima. Tradicionalni turistički smeštaj vikendice i brvnare su i dalje glavno obeležje Divčibara ali pored toga imamo i veliku ponudu apartmanskog smeštaja i hotela sa vrlo zanimljivim ponudama. Nije neobično da hoteli imaju bazene kao wellness i spa koji počinju da izgledaju kao resorti u velikim turističkim centrima…

Skijanje na Divčibarama

Glavna staza za skijanje na Divčibarama je staza Crni vrh. Staza se veštački osnežava i namenjena je za malo spretnije skijaše. U centru Divčibara se nalazi staza koja je namenjena za početnike.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Divčibare – prirodne lepote

Priroda je i dalje glavni razlog zašto ljudi dolaze na Divčibare bilo zima ili leto. Šume, šetnja, potočići i zalazak sunca… Zalazak sunca je nešto posebno! Stoga je najbolje da pogledate galeriju slika gde se najbolje vide sve bolje i sve lepote ovog prizora. Fotografije je napravio Vladimir Bajić i sva prava pripadaju njemu.

Uživajte u zalasku sunca na Divčibarama!