Kopaonik apartmani | Žuta dunja | cena, izdavanje

Kompleks apartmana Sunčani breg nalazi se 2km od centra Kopaonika. Kolima se najlakše može stići iz pravca Raške odnosno Rudnice magistralnim putem koji se redovno održava za oko 25 min. Posle Vikend naselja, kada se produži prema centru skrece se desno pre putne baze Novog Pazara i nakon 1km ulazi se u samo naselje. Naselje je sa centrom povezano kako asfaltnim putem, tako i novom žičarom. Žičara je od zgrade apartmana udaljena oko 50m.

Ski lift i nova staza za skijanje

Polazna staza žičare (ski lifta) se nalazi u neposrednoj blizini apartmana, dok je izlaz ski lifta iznad žičare Krst (nekih 100 metara iznad izlazne stanice). U novembru mesecu 2019. godine, montaža ski lifta je potpuno završena i trenutno se vrši završno testiranje. Nova staza 4e je prosečena i biće u funkciji od ove ski sezone.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Info iz 2022. godine: Žičara i staza Treska rade i na ovoj staze nema gužve za razliku od staza u centru Kopaonika.

Apartman Žuta dunja

Kontakt: booking@svetputovanja.info | +381611732930

Apartman Žuta dunja nalazi se u prizemlju druge zgrade u nizu od četiri (od 2022. godine u ponidi je i studio za 2+1 osobu). Gleda na zelenilo guste šume. U trćoj zgradi u nizu a pored samog apartmana se nalazi i bazen i spa. U sklopu resorta Sunčani breg se takođe nalazi i restoran, ski renting kao i prodavnica. Sve je povezano toplom vezom.

Apartman Žuta dunja sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Apartman ima 30m2 i namenjen je za 4 osobe. U spavaćoj sobi se nalazi udoban bračni krevet i ormar sa ogledalom. U dnevnoj sobi je trosed koji se može razvuci u krevet za 2 osobe, klub stočić i polica za TV. Trpezarija je sa dovoljno velikim stolom i četiri stolice. Kuhinja je kompletno opremljena potrebnim priborom za boravak na planini. Kupatilo se sastoji od tuš kabine, ogledala, lavaboa i wc šolje. Takode ima i fen za kosu. Posteljina i peškiri su obezbedeni. Grejanje apartmana je na struju tako da gosti sami mogu da podešavaju temperaturu koja im odgovara. Prostor za ski opremu je obezbeden u okviru zgrade. Prostora za parking ima dovoljno ispred same zgrade. Apartman je lepo i kvalitetno opremljen i uz mir i tišinu predstavlja idealan kutak za odmor.

Apartman Žuta dunja slike