Korona virus – zanimljivosti koje do sad niste čuli (patent, vakcina)

Situacija oko Korona virusa se polako stišava kako kod nas tako i čitavom svetu. No strah je i dalje vrlo pristun kod ljudi. Ako malo prolistate socijlane mreže ili popričate sa prijateljima i poznanicima jasno ćete da vidite da je strah tu. Ali sta je strah? Po wikipediji to je:

Strah je primarna emocija koja nastaje usled opažanja ili očekivanja stvarne ili zamišljene opasnosti, ili ozbiljne pretnje. To je urođena, genetički programirana reakcija na preteći ili bolan stimulus.

Znači genetički programirana reakcija na očekivanje stvarne ili zamišljene opasnosti. To je rekacija koja ne bi trebalo da raje u nedogled, pride je genetički programirana što znači da postoji u našem biću od davnih dana. Ako pročitate malo o strahu videćete da on gasi imuni sistem pa baš zbog vašeg zdravlja ne bi trebalo da se bojite. E sad opasnost (COVID19) nije izmišljena ona postoji i napolju je ali su podaci koji nam se serviraju sa main stream media senzacionalistički i verovatno često netačni (u najmanju ruku nisu kompletni…)

TO Raška, destinacija Raška

Ono što nam niko (ustvari ne baš niko poslušajte šta priča Dr. Rashid Buttar https://londonreal.tv/digital-freedom-platform-interview-1-dr-rashid-buttar/) ne priča je sledeće:

Korona virus patent

Nisam siguran da li ste znali ali Korona virus je zaštićen patentom i to još 2014/2015 godine (Korona virus patent). Ja nemam dovoljno zananja da razumem sta sve pise ovde ali se jasno vidi ko je vlasnik “Pirbright Institute“.

Korona virus vakcina

Naravno da je jedna od stavki da imaju pravo na razvoj vakcine (sve jasno piše na ovoj stranici koja definiše patentno pravo). Šta je još zanimljivije je to šro su jedni od glavnih stakeholdera Bill and Melinda Gates Foundation.

Uzimajući u obzir šta se sve priča i Bill Gates-u i šta on sve priča o vakcinama poslednjih meseci/godina ovo je vrlo zanimljiva koincidencija.