Mjanmar – Zlatni kralj Azije [nesvakidašnje iskustvo sa Sabaitravel-om]

Ako bi jedna zemlja jugoistočne Azije zaslužila ovaj naziv, to jeste ova. A iz nedelje u nedelju dokazujemo da čak i zatvorenih očiju, nećete uperiti u pogrešan izbor gde god se nađete na ovom prostoru naše divne planete.

Slavna Burma danas baštini osvajačku, zlatnu i burnu istoriju pod nazivom Mjanmar i stoga je apsolutno destinacija čiju atmosferu ne želite propustiti. Ponekad se čini da je u skoro svakoj državi, nekada delu samog kraljevstva, u ovom delu Azije prisutan burmanski duh, tradicija i kultura. Pak, današnji život stanovnika (oko 56 miliona) ove današnje republike na obalama Bengalskog zaliva i Andamanskog mora miran je i dostojanstven, a u svakom njenom kutku osećaćete koliko oni i dalje iskreno uživaju u onome što su bili i što jesu.

Kopaonik apartman izdavanje

Državu sa, na neki način, dve prestonice (Nejpido i Rangun) neće razočarati ni najzahtevnijeg turistu ni u jednom segmentu. Oni zaista imaju sve, i tim se ponose.

Osim svega što ćete videti u gradovima i okolo njih, vredi napomenuti prirodna bogatstva kojom ova zemlja obiluje među kojima su zavidne zalihe plemenitih metala, nafte, gasa, dok je s druge strane biodiverzitet jedan od najbogatijih na čitavom svetu, te se nemojte čuditi, a sigurno ćete se oduševiti sasvim novom živom svetu kog ćete naći ovde i samo ovde.

Pak, ono što će svakog lokalca naterati na osmeh jeste nekadašnja (do 2005), a za mnoge jedina istinska prestonica, Rangun. Bogatstvo nečega što traje, a usput prožeto zlatom, to ćete videti na budnom i čudesnom mestu koje nosi jedinstven duh koji obuzima i ispunjava divnom energijom slobode i zahvalnosti jer ste baš tu, gde mnogi žele.

A u delu “Zlatnog Trougla” oživeće neka stara vremena, a posebno ona iz najslavnijeg perioda (1531-1885) kraljevstva Burma koje je uistinilo donelo procvat ovom narodu, onaj koga se drže i ne odriču još uvek, dajući svetli primer mnogima.

Zato se prepustite budističkim svetilištima, jezera, sinagoga, pagoda, zlatnih hramova i stena i iskoristite šansu s osmehom reći – da, ja sam posetio Mjanmar!

Sabai travel vam poručuje

Sabai Golden triangle tour
Novo u ponudi – Zlatni trougao

A mi znamo vaše želje i pre nego što ih pomislite – da, idemo u Mjanmar sa Sabai Travel-om! Pratite naš sajt www.sabaitravel.rs ili pošaljite upit na info@sabaitravel.rs o svim informacijama o novom aranžmanu koji stiže pred vaše kofere. Avantura za zauvek uskoro je tu – Golden Triangle Tour!