Nagradni konkurs #KopaonikPrica

Na radost svih ljubitelja zime i zimskih sportova, dugo iščekivani sneg na Kopaoniku već je pao. Kako na ovu našu prelepu planinu hrle iz godine u godinu svi njeni zaljubljenici, sigurni smo da imate neku zanimljivu priču o njoj koju želite da podelite. Sada, kada brojimo sate do Nove godine postajemo sve inspirativniji oko samog dočeka kao i oko planova i želja za narednu 2016. Nadam se da ćete imati inspiraciju i napisati vaše najzanimljivije iskustvo sa Kopa i samim tim biti nagrađeni!
Naime, MK Mountain Resort u saradnji sa Wannabe magazinom nagrađuje 3 najzanimljivija snežna iskustva sa Kopaonika.
Prva nagrada je vaučer za dvoje u trajanju od 7 dana uživanja u Grand Hotel & Spa
Druga nagrada je vaučer za dvoje za ski vikend u Family Hotel Angella
Treća nagrada je vaučer za dvoje za ski vikend u Apartmanima Konaci

Nagradni konkurs traje do 01. februara 2016. u podne i važi za Republiku Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku.
Uslovi konkursa: priča mora biti autorska inače će biti diskvalifikovana, mora biti u tekstualnoj formi do 300 reči i moraju se koristiti srpska slova (ČĆŠĐŽ).
Svoju priču pošaljite na email konkurs@wannabemagazine.com sa imenom i prezimenom, e-mail adresom, brojem telefona. Sve priče biće u najkraćem roku (osim ukoliko sadrže nedozvoljen sadržaj) objavljene na posebnoj stranici na www.wannabemagazine.com.
Lista dobitnika biće objavljena 31. decembra na sajtu Wannabe Magazine-a i na Facebook stranici MK Mountain Resort-a. Dobitnici će biti kontaktirani putem emaila.
Vaučer ćete moći iskoristiti do kraja zimske sezone 2015/2016.
Srećno!

Kopaonik apartman izdavanje

Creative Commons – image, by timuzapata / camptocamp.org