Sitonija mapa

Uspešno letovanje započinje dobrom pripremom. Kao prvi korak u svakoj pripremi je odgovor na pitanje: gde ja to putujem? Logično je da mapa, u ovom slučaju mapa Sitonije, daje najbolji odgovor na to pitanje. Poluostrvo Sitonija nema puno stanovnika, po popisu iz 2011 nešto više od 12 000 ljudi živi po gradovima i drugim naseljenim mestima na Sitoniji. Stoga, budite sigurni da veliki gradovi sa komplikovanim spletom ulica ne postoji na ovom poluostrvu. Većina naseljenih mesta (Nikiti, Sarti, Noes Marmaras…) ima jednu glavnu ulicu oko koje se formira neko “gradsko” jezgro. Tako da budite sigurni da se u takvim mestima sigurno nećete izgubiti ni bez mape.

No ono što privlači ljude na Sitoniju jesu njene plaže pa i nije loše da znate gde se sve najbolje plaže nalaze (plaže na zapadu, plaže na istoku). Evo detaljne mape Sitonije sa 70 ucrtanih plaža.

Greece Sithonia map beach
Sitonija mapa sa plažama

Ako vas zanima sveobuhvatna mapa Hakkidikija sa sva tri prsta (Kasandra, Sitonija, Atos) pogledajte ovu vrlo detaljnu mapu.

Ako ove mape Sitonije nisu dovoljne da se dobro pripremite za letovanje na Sitoniji evo i google mape. Na ovoj mapi smo ucrtali najbolje plaže na Sitoniji, turističke atrakcije kao i opise naseljenih mesta i hotela.

Link: Sitonija najlepše plaže

Link: Sitonija sela i gradovi


Maps Icons Collection mapicons.mapsmarker.com