Otvaranje letnje sezone (2021) na Kopaoniku

Letnja sezona na Kopaoniku počinje 17. juna. Veliki broj letnjih sadržaja koje nudi JP Skijališta Srbije predstavljaju pravo uživanje za decu i odrasle: adrenalinski sadržaji – bob na šinama, tjubing i zip line, mountain cart, avantura park koji se sastoji od brojnih elemenata i raznovrsnih prepreka, trim staza. Najmlađe posetioce očekuje zabava na dečijem igralištu sa brojnim sadržajima.

Panoramska vožnja žičarom „Pančićev vrh“ predstavlja priliku da Kopaonik vidite i doživite na jedan drugačiji način i uživate u pogledu sa 2.017 m nadmorske visine. Ljubitelji skijanja mogu uživati u svom omiljenom sportu na letnjoj ski stazi. Posetioci kojima su avantura, sport i rekreacija neizostavni deo odmora, zabavu i adrenalin mogu da pronađu u vožnji kvadova, alpinizmu, paraglajdingu, streličarstvu. Tereni Kopaonika, proplanci i staze predstavljaju pravi izazov za profesionalce i rekreativce, ljubitelje planinskog biciklizma.

TO Raška, destinacija Jošanička banja

Odličan način da upoznate i doživite Kopaonik u letnjem periodu jesu pešačke ture kroz najatraktivnije predele Kopaonika uz pratnju vodiča: Metođe, vodopad Jelovarnik, Markov kamen, Nebeske stolice, Barska reka.

Sadržaji Skijališta Srbije će tokom leta raditi od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15h, a od petka do nedelje od 10 do 17h. Gondola Brzeće-Mali Karaman će raditi za panoramsku vožnju.

Kopaonik – slike letnjih aktivnosti