Kopaonik Treska smeštaj – pronađi: apartman, hotel, vikendica ,vila

Rešili ste da putujete na Kopaonik pa ste u potrazi za smeštajem? Na pravom ste mestu. Naselje Treska (naročito oko novog kompleksa apartmana “Sunčani breg”) sve više dobija na značaju. Naročito jer je ski lift završen ove (2019) godine i da se takođe  ski staza nalazi u neposrednoj blizini apartmana. Do sad najveći problem Vikend naselja i naselja Treska je bio taj što je skijaše do prvih staza i žičara vozio autobus/kombi iz naselja. Sada bi stvari trebalo da budu jednostavnije.

Kako do naselja Treska

Naselje Treska se nalzi na južnoj padini Kopaonika malo (kilometar ili dva) iznad Vikend naselja. Do naselja najlakše stiže preko iz pravca Raške preko Rudnice (iz Raške do Treske imam nepunih 30 kilometara). Do nove žičare i apartmana Sunčani breg sa glavnog puta vas vodi asfaltirani put. Prođete Vikend naselje, kao i prvo skretanje za Tresk, pa nastavite još oko 1km i kod putne baze skrenete desno.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Smeštaj za preporuku – apartman “Žuta dunja”

Ovo je novi apartman sa svim pogodnostima za lep i kvalitetan odmor. Za više informacija proverite ovde, ili nas kontaktirajte na booking@svetputovanja.info.

Pronađi smeštaj na Kopaoniku


Booking.com

Ako planirate odmor, izlet ili obilazak Kopaonika, smeštaj je naravno od velike važnosti. Poslednjih godina booking.com je izgradio dobar poslovni odnos sa stotinama apartmana, hotela, vila i vikendica širom Kopanika. Raznovrsnost ponude smeštaja garantuje da ćete sigurno naći prikladan smeštaj za vas i vaše planove za odmor. Na pretraživaču iznad SvetPitovanja.info se udružio sa booking.com kako bi pronašli dobar izbor smeštaja i cenu koja će odgovarati vašem budžetu. Pretraga obuhvata i prostor u blizini Kopaonika.


Creative Commons – image, by Milos Krstic / sr.wikipedia.org