Sitonija: Lagomandra Beach Hotel

Hotel se nalazi na 6km od Neos Marmarasa i 13km od Nikitija, na Sitoniji, drugom “prstu” poluostrva Halkidiki. U blizini je istoimene plaže, a hotel naravno poseduje i sopstvenu plažu.

Rezervišite smeštaj

Kopaonik apartman izdavanje

Sadrži 90 soba kategorija superior double, family rooms, superior family rooms, junior suite i apartmana. Ono po čemu se hotel ističe je neposredna blizina divne peščane plaže, koja ima prirodnu hladovinu. Tačnije, prirodna hladovina je od borove šume koja je tik uz plažu. Plaža svake godine biva nagrađena plavom zastavom za kvalitet, prirodnu lepotu i čistoću. Hotel Lagomandra Beach će svakoga razmaziti izborom koji pruža. Tu je Votsalo restoran, gde se služe tradicionalna grčka i evropska jela. Zatim, tu je taverna, bar pored bazena i snack bar. Hotel svojim gostima nudi i bazen, dečiji bazen, igralište za decu, mini market, gift shop. U spa centru se gosti mogu potpuno opustiti i uživati uz brojne masaže koje se nude. Tu je takođe na raspolaganju i sauna, teretana, frizerski salon, manikir i pedikir. Hotel gostima nudi i parking.

Superior double sobe su prostrane, površine 20 metara kvadratnih, sa pogledom na baštu ili more. Opremljene su sa dva single ležaja, sofom, klimom, satelitskom TV, LCD televizorom, frižiderom, sefom, mini radiom, telefonom, wireless internetom, fenom za kosu i kupatilom sa tuš kabinom.

Family sobe su dizajnirane tako da zadovolje potrebe jedne moderne porodice. One su površine 25 metara kvadratna i svaka soba sadrži dva single ležaja i soficu, klimu, kablovsku TV, LCD televizor, telefon, wireless internet, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Pogled je na baštu, a sve sobe su u prizemlju. Namenjene su za maksimum četiri (4) osobe.

Superior family sobe su površine 32 – 35 metara kvadratnih. Ovde zaista mete da doživite luksuz za vreme boravka na Halkidikiju. Sobe sadrže 3 single ležaja i sofu, klimu, satelitsku TV, LCD televozor, frižider, sef, mini radio, telefon, wireless internet, kupatilo i fen za kosu. Ove sobe primaju do 5 osoba.

Junior Suites su prostrani, sa 35 kvadratnih metara površine. Imaju pogled na baštu ili bazen i nalaze se na prvom spratu. Sobe imaju 2 single ležaja, sofu, klimu, dva LCD televizora sa satelitskom TV, frižider, sef, mini radio, telefon, wireless internet, kupatilo i fen.

Apartmani su površine 45 metara kvadratnih i koncipirani su tako da su vratima podeljeni u dve celine, ili je sve u jednom većem prostoru. Imaju 4 single ležaja – grupisana po dva, dva satelitska TV seta, sef, mini radio, frižider, telefon, wireless internet, kupatilo sa fenom. Svi apartmani imaju pogled na baštu.
Lagomandra je svakako jedna od najpopularnijih destinacija na Halkidikiju.