Wellness i spa u Novom Bečeju – prelepi hotel Tiski cvet

Da li ste nekada razmišljali da posetite Novi Bečej? Ovaj mali grad u srcu Vojvodine je više nego zanimljiv u pogledu brojnih sadržaja. Grad koji broji oko 13 000 stanovnika nalazi se u srednjebanatskom okrugu nedaleko od Novog Sada, glavnog grada Vojvodine. Prostor današnjeg Novog Bečeja bio je naseljen još u doba neolita (mlađe kameno doba) tako da danas postoji arheološko nalazište iz ovog perioda Borđoš. U Novom Bečeju se nalazi Specijalni rezervat prirode Slano kopovo, koje je prirodno dobro od izuzetnog značaja I kategorije. Predstavlja centar biološke raznovrsnosti živog sveta na prostoru Vojvodine. Jedno je od najvažnijih slanih staništa ptica u Srbiji i Evropi pa je i proglašeno za međunarodno značajno stanište ptica. Tokom prolećne i jesenje seobe ptica ovde se mogu videti ždralovi, divlje guske, divlje patke, šljukarice, čaplje.

Utisci o hotelu Tiski cvet

Hotel Tiski cvet nalazi se u centru Novog Bečeja, uz samu reku Tisu. Ovaj hotel ima 3 zvezdice i može da primi blizu 100 gostiju. Hotel nosi ime po jedinstvenom insektu koji živi u reci Tisi čiji period rojenja počinje sredinom juna. Tada se na Tisi pojave rojevi sa milionima jedinki pa se kaže da Tisa “cveta” i tom prilikom dolazi do sparivanja. Nakon toga ženke polažu jaja koja se razvijaju u larve. Zanimljivost je to da razvoj larve traje tri godine a insekat živi samo jedan jedini dan.
S obzirom da se hotel nalazi uz reku, postoje povoljni uslovi za razvoj lovnog i ribolovnog turizma. Takođe postoje i povoljni uslovi za pripremu sportista jer je u blizini hotela i sportska hala kao i sportski tereni na otvorenom.

Hotel Tiski cvet usluge

Usluge koje nudi ovaj prijatan hotel su brojne i to sportske pripreme, organizacija seminara i naučnih skupova, team building program, organizacija nastave u prirodi, eko vikend u Novom Bečeju, organizacija svadbi, smeštaj ekskurzija.

Wellness i spa

Hotel ima i relax centar koji je sve neophodniji s obzirom na tempo života kojim živimo. U ponudi su najsavremeniji aparati u službi lečenja i očuvanja zdravlja savremenog čoveka. Za potpuno opuštanje i antistress program brinu se ovlašćeni doktori.
Ono što danas savremeni hotel mora da ima je svakako wellness-spa. U okviru hotela Tiski cvet postoji tepidarijum, sauna, tursko kupatilo, kneipp klupa. U spa centru se koristi termoineralna voda koja je izuzetnog kvaliteta i koristi se u balneološke svrhe za lečenje bolesti srca i krvnih sudova, kod kožnih promena, bolesti organa za disanje, hormonalne promene, reumatskih, ginekoloških bolesti a ima i protivupalno i antivirusno dejstvo. Tu su naravno i antistres tretmani kao i stimulacija i revitalizacija organizma uopšte.

Restoran i smeštaj

Hotel Tiski cvet raspolaže sa dve restoranske sale gde gosti mogu da uživaju u specijalitetima tradicionalne banatske kuhinje, jelima sa roštilja, specijalitetima od ribe iz Tise uz kvalitetna vina sa Bisernog ostrva.
Za udoban smeštaj, hotel svojim gostima nudi lux apartmane i moderno uređene sobe koje su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Pojedine sobe imaju i produžene krevete koji su neophodni za smeštaj sportista. Wireless Internet je na raspolaganju gostima u čitavom hotelu i besplatan je.

Ako vam se sviđa ovo što se pročitali bookirajte hotel i uživajte. Ako su vam potrebne dodatne informacije pogledajte sajt hotela Tiski cvet.

Hotel Tiski cvet slike