Sokobanja smeštaj – pronađi: hotel, apartman, vila

Rešili ste da putujete u Sokobanju pa ste u potrazi za smeštajem? Na pravom ste mestu! Sokobanja je jedna od posećenijih banja u Srbiji i ljudi na ovom prostoru se organizovano bave turizmom skoro 200 godina. Stoga ne čudi sve veća potražnja za apartmanima, vilama, hotelskim kao i privatnim smeštajem. Veliki broj apartmana u Sokobanji je u programu “Vaučer za odmor”, pa proverite i to pre nego što se upustite u potragu za smeštajem.

Sokobanja je smeštena u podnožju planine Ozren na nadmorskoj visini od oko 400 metara. Ona spada u red vazdužnih banja u Srbiji.

Pronađite najpovoljniji smeštaj

Veći gradovi u blizini Sokobanje su Niš i Zaječar, udaljeni su oko 60 km. Baš zato putna mreža je vrlo razvijena i lako je doći do ove banje. Iz ova dva grada postoje i autobuske linije koje voze putnike do banje pa ako niste kolima ovo je jedan od načina da stignete do banje. Autoput Beograd-Niš je relativno blizu pa je i iz Beograda moguće doći do Sokobanje za oko 3 sata vožnje.

Šta raditi i posetiti u Sokobanji

Spisak šta možete da radite i šta bi trebalo da posetite u Sokobanji je prilično dug i ovom prilikom ćemo da navedemo samo naslove koji će da vam olakšaju u vašoj daljoj pretrazi.

  • Planinarenje u Sokobanji – Sokobanja je u kotlini, planinarenje se čini kao logičan izbor
  • Paraglajding – na planini Ozren postoji centar za paraglajding
  • Biciklizam
  • Lov i ribolov
  • Poseta okolnim svetinjama
  • Poseta i šetnja kroz park šume kao i centar grada
  • Obilzak okolnih jezera i vrela

Pronađi smeštaj u SukobanjiBooking.com

Ako planirate odmor, izlet ili obilazak Sokobanje, smeštaj je naravno od velike važnosti. Poslednjih godina booking.com je izgradio dobar poslovni odnos sa stotinama apartmana, hotela, vila i vikendica širom Sokobanje. Raznovrsnost ponude smeštaja garantuje da ćete sigurno naći prikladan smeštaj za vas i vaše planove za odmor. Na pretraživaču iznad, SvetPitovanja.info se udružio sa booking.com kako bi pronašli dobar izbor smeštaja i cenu koja će odgovarati vašem budžetu. Pretraga obuhvata i prostor u blizini Sokobanje.


Creative Commons – image, from: Ђурђевак / sr.m.wikipedia.org
BeogradPC Beograd / commons.wikimedia.org
Manedj / commons.wikimedia.org
Cedomir Zarkovic / sr.m.wikipedia.org