Putovanje u Vrnjačku Banju – smeštaj po meri: Stella apartmani

Vrnjačka Banja je grad i istoimena opština koja se nalazi između Kruševca i Kraljeva a u blizini Trstenika. Ovo je topla banja sa velikim brojem termalnih izvora a ono što je čini još atraktivnijom je to što se nalazi u blizini velikog turističkog centra u Srbiji, Kopaonik. No banje su nekako skrajnute sa turističke mape Srbije i njihov krajnji potencijal nije ni blizu iskorišćen.

Vrnjačka Banja je najpoznatija banja u Srbiji. Blagodeti Vrnjačke Banje su poznate od davnina. Rimljani su koristili ovu banju za oporavak svojih legija a i lokalno rimsko plemstvo su bili česti gosti ove banje. Arheološka nalazišta i pronađeni artifakti govore o značaju ove banje. Istorijsko nasleđe iz srednjeg veka koje ima svetski značaj je svakako manastir Studenica koji je na UNESCO listi svetke baštine i nalazi se na oko 80 kilometara od banje.

Prodaja apartmana Kopaonik Suncani breg

Vrnjačka Banja je bogata i minerlanim izvorima i sigurno ste svi čuli za minerlanu vodu Vrnjci.

Festivale filmskog i pozorišnog sadržaja kao i razne koncerte, književna leta i likovno stvaralaštvo takođe možete naći ovde…

No vi verovatno već znate puno od ovoga i već ste se odlučili da putujete u Vrnjačku Banju. Ono što vas muči je koji smeštaj da izaberete? Tu smo mi da vam pomognemo i stoga vam predlažemo:

Stella apartmani – idealan smeštaj za vas

Stella apartmani se nalaze u podnožju naselja Raj i Sunce u neposrednoj blizini autobuske stanice. Stella apartmani su locirani na svega par minuta lagane šetnje od Promenade.

Prijatan, uredan i čist prostor, mir i tišina kao i blizina centra banje su dovoljan razlog da izaberete ovaj smeštaj u Vrnjačkoj Banji. Ako na sve to dodamo i prijatne domaćine onda vam ništa drugo ne ostaje nego da bookirate ovaj smeštaj i super se provedete u banji.

Apartmani su pogodni za poslvne ljude, naročito ako vam treba mir i tišina, za mlade ljude jer je centar vrlo blizu, za porodice jer moguća i upotreba kuhinje a sigurno ćete dobiti i neki popust za dete (ako ne gratis smeštaj). Pozovite i pitajte ili potržite više informacija na sajtu!

Postoje tri apartmana 101, 202, 303 i svi primaju od 1 do 4 osobe. Bookirajte smeštaj dok još uvek ima mesta.

Stella apartmani slike